Naše druhá výprava na Dyzajn Market Podzim do Prahy: úspěšný víkend plný inspirace, módy a přátelské atmosféry

Vzpomínám si, jak jsme s nadšením balili naše stánky s dámským oblečením před naší druhou výpravou na Dyzajn Market Podzim do Prahy. Byli jsme plni očekávání a zvědavosti, jak se nám tentokrát bude dařit. A musím říct, že to byl jeden z nejkrásnějších podzimních víkendů, které jsme kdy zažili!

Při příjezdu do Prahy nás hned zaujala atmosféra města. Barvy podzimu se mísily s tisíci tvářemi lidí procházejících kolem nás. Bylo vidět, že Praha je opravdu jedinečné místo pro konání takových akcí.

Po příjezdu na místo konání trhu jsme začali stavět náš stánek s dámským oblečením. Cítili jsme jiskru vzrušení ve vzduchu a nemohli se dočkat, až akce. Kolem nás postupně vyrostly další stánky s různorodými vystavovateli - od designérů šperků, přes keramiky až po ilustrátory.

První den trhu začal velmi slibně. Hned ráno nás navštívilo spoustu zvědavých návštěvníků, kteří se nechali unést naší kolekcí dámského oblečení. Největším hitem byla jednoznačně naše svetrové trika z holandské bavlny. Bylo fascinující pozorovat, jak si zákaznice prohlížely naše výrobky a s radostí objevovaly ty nejlepší kousky pro sebe.

listopad 01, 2022 — Monika Loudová