Přichází na řadu oblíbený Dyzajn market, který se v květnu rozprostírá v srdci našeho hlavního města. Již po třetí jsme se účastnili s naším stánkem plným dámského oblečení a vždy je to pro nás zážitek plný radosti a inspirace.

Představte si to. Probudíte se do krásného květnového dne, kdy sluníčko svítí, jako by se nám snažilo naznačit, že léto je už za rohem. Cestou do centra Prahy cítíte všudypřítomný ruch města, který vás nabíjí energií.

Opětovně si uvědomujete, proč to děláte. Pro ty úžasné zákaznice. Dívky a ženy všech věkových kategorií, které přicházejí prozkoumat, co nového nabízíte.

Dyzajn market je jako malý svět, kde se spojuje láska k designu, kreativitě a originalitě. Je to místo, kde se setkávají lidé s podobnými zájmy, sdílí své nápady a inspirují se navzájem.

Každý rok pro nás konající trh představuje nejen příležitost prodávat naše produkty, ale také se setkávat s našimi zákazníky osobně, poslouchat jejich příběhy a poznávat je lépe.

Takže děkujeme všem našim zákazníkům za to, že nám umožňují být součástí této úžasné události. Děkujeme za každou chvíli, kdy můžeme být součástí jejich příběhů. A samozřejmě se nemůžeme dočkat, až se opět setkáme na dalším ročníku.

květen 22, 2023 — Monika Loudová