Když se blížila představa dalšího výletu s naším stánkem plným dámské módy, cítili jsme vzrušení v břiše. Cílem naší cesty v červnu byl Pardubice, město bohaté na historii a kulturu, kde jsme měli tu nesmírnou radost účastnit se trhové akce Mint Market. Tato akce se konala v malebném prostředí pardubického zámku, který představuje skvost renesanční architektury.

Mint Market byl menší akcí, ale to byla jeho výhoda. Přinesl toliko osobnější zážitek, který se zdá být v dnešním rychlém světě vzácný. Člověk se tu mohl zastavit, nadechnout se a vychutnat si atmosféru tradičního trhu, kde si každý výrobek vypráví svůj vlastní příběh

Naše kolekce dámské módy zaujala mnoho návštěvníků. Každý kousek, který jsme měli na stánku, byl jako malý poklad. Ukázali jsme, že móda je mnohem více než jen oblečení - je to způsob, jak vyjádřit svou osobnost, jak ukázat světu, kdo skutečně jsme. A naše zákaznice to ocenily.

Mint Market v Pardubicích byl pro nás nesmírně hodnotným zážitkem. Nejenže jsme měli tu možnost prezentovat naši dámskou módu, ale také jsme poznali spoustu nových zákaznic a zažili nádhernou atmosféru pardubického zámku. Děkujeme za tu možnost být součástí tohoto úžasného tržiště a těším se na další akce!

červen 14, 2023 — Monika Loudová