Náš první Dyzajn Market Babí Léto v Praze. Světla velkoměsta září do dálky, jako tisíc světlušek tančících na noční obloze. Praha, město plné historie a kultury, se probouzí k životu ve slunečním babím létě. A právě tady, uprostřed tohoto malebného prostředí, se uskutečnil náš první Dyzajn Market Babí Léto.

Dovolte mi vzít vás na cestu touto nezapomenutelnou událostí a ukázat vám krásu ručně šité módy, která oslavuje jedinečnost každé ženy.

Představte si ulici lemovanou stánky plnými barev a vzorů. Procházka mezi nimi je jako procházka po duhovém mostě - rozmanitost barev a stylů odrážela různorodost.

V centru tohoto trhu byl náš stánek s dámským oblečením. Naše kolekce byla jako zahrada plná květin - od romantických šatů s volány přes elegantní blůzy až po pohodlné kalhoty, které vám umožní tančit s podzimním vánkem.

Naším cílem bylo nabídnout módu, která padne každé ženě. Abychom toho dosáhli, pečlivě jsme vybírali materiály a střihy tak, aby laskavě objímaly tělo a zároveň poskytovaly potřebný prostor pro volnost pohybu. Výsledkem byl pocit lehkosti a elegance.

Děkujeme všem našim zákazníkům za to, že nám umožňují být součástí této úžasné události.

září 12, 2022 — Monika Loudová